Tratarea Acneei

Septembrie 2015

Dermatolog și Specialist în Tratamente Anti-Aging, Franța & Monaco

O VIAȚĂ NEPĂTATĂ: DISTRUGE BACTERIA CAUZATOARE DE ACNEE PENTRU A
MINIMALIZA ERUPȚIILE VIITOARE ȘI A REDA ASPECTUL SĂNĂTOS ȘI CURAT
AL PEILII CU BIOPTRON

Dr. Suzanna Miniconi Orban în clinica sa din Monaco.

După cum am văzut de-a lungul carierei mele și așa cum oamenii care suferă de acnee știu prea bine, este nevoie de mult mai mult decât o soluție tonică și o cremă pentru a șterge impactul de durată al unor semne. Acneea poate avea consecințe considerabile asupra încrederii în sine și a sănătății mentale generale.

În trecut, singurul tratament disponibil pentru acnee presupunea utilizarea unor creme topice, antibiotice orale și retinoide orale – toate acestea vin cu potențiale efecte secundare.

Astăzi avem Terapia cu Lumină BIOPTRON – un tratament 100% sigur și testat clinic ce ajută în controlarea și vindecarea acneei. BIOPTRON are ceea ce se numește lumină medicală polarizată ce asigură o penetrare optimă a țesutului pielii. O singură ședință zilnică de 10-15 minute cu acest aparat contribuie la tratarea cu succes a erupțiiolor de piele.

Lumina polarizată conține doze egale și speciale de lungimi de undă albastre și roșii, ambele conținute de filtrul galben. Lungimile de undă albastre ale BIOPTRON elimină bacteria cauzatoare de acnee în timp ce lungimile de undă roșii calmează inflamația iar astfel glandele sebacee care produc în exces uleiul ce blochează porii pielii se micșorează.

Opțiunea de tratament nedureros și complet nemedicamentos adusă de BIOPTRON este de asemenea foarte eficient, utilizat în complementarea oricărui alt tratament local sau general.
Există și un bonus major al terapiei cu lumină BIOPTRON iar acesta este stimularea producției de colagen, fapt ce previne apariția cicatricilor și care reduce ridurile și liniile fine. Așadar, este și un aparat de calitate, de utilizat în medicina anti-aging.