BIOPTRON AG, Elveția

Parte a Zepter Group, BIOPTRON AG produce aparate medicale de cea mai înaltă calitate elvețiană și garantează excelența în standardele de producție.
În 1996, BIOPTRON AG a fuzionat cu Zepter International, o companie multi-națională care produce, vinde și distribuie produse de consum de cea mai înaltă calitate, în următoarele domenii: Medical, Cosmetics, Luxury, Home Art, și Home Care.
BIOPTRON AG aparține Diviziei Medicale Zepter și oferă o paletă de aparate medicale și produse certificate și testate clinic.

Grupul ZEPTER

 

  • 8 fabrici
  • 5 continente
  • 60 țări
  • Peste 80,000,000 clienți mulțumiți
  • Pese 760,000,000 produse vândute

BIOPTRON PE MAPAMOND

PESTE 60 DE ȚĂRI
PESTE 30 DE ANI PE PIAȚA INTERNAȚIONALĂ
PESTE 3,000,000 APARATE VÂNDUTE

Misiunea noastră

BIOPTRON AG este unul dintre producătorii importanți de aparate medicale pentru terapia cu lumină de pe piața mondială. Compania noastră este dedicată, pe termen lung, cercetării în profunzime și dezvoltării, precum și producției acestor aparate medicale unice – Sistemul pentru Terapie cu Lumină BIOPTRON.
Țelul nostru este acela de a ne consolida poziția de lider pe această piața și de a promova acceptarea internațională a terapiei cu lumină prin aplicarea constantă a unor soluții inovative. Încă de la fuziunea cu Zepter Internațional, peste 3 milioane de aparate au mulțumit utilizatorii.

TRĂIEȘTE SĂNĂTOS. TRĂIEȘTE ÎNDELUNGAT.

Cercetare & Dezvoltare

Anii de experiență și de cercetare au confirmat efectele pozitive ale Terapiei cu Lumină BIOPTRON și au dus la utilizarea sa în tratarea unei palete variate de afecțiuni medicale. Terapia cu Lumină Bioptron este recunoscută, acum, la nivel mondial, ca o formă nouă și inovativă de tratament, în prevenirea și tratarea unei multitudini de afecțiuni medicale.
Cercetătorii BIOPTRON AG lucrează constant cu experți, cercetători și medici dintr-o multitudine de țări, cu privire la caracteristicile și eficiența terapeutică a terapiei cu lumină BIOPTRON.
BIOPTRON AG are peste 500 de oameni de știință, 1.000 de clinici și peste 5.000 de practicieni medicali.

Certificarea Calității

Laboratoarele proprii BIOPTRON AG lucrează constant la testarea și optimizarea aparatelor BIOPTRON conform celor mai noi studii științifice, efectuate de instituții independente. Simultan, aparatele BIOPTRON sunt certificate de către instituții de testare independente și acreditate. Afacerea noastră, inclusiv departamentul de Cercetare și Dezvoltare, evaluarea furnizorilor, furnizarea componentelor de producție, inspecții periodice și constante și producția tuturor aparatelor sunt în conformitate cu directiva 93/427EEC a Comunității Medicale Europene precum și cu toate reglementările piețelor locale.

Administrația pentru Alimente și Medicamente
510 (k) aprobare pentru durere

Pentru mai multe informații vizitați "510(k) Premarket Notification Database" 510(k) Nr: K032216