BIOPTRON: MONTE CARLO MASTER-CLASS

Martie 2016
Expoziţii
Revoluţionarul BIOPTRON - aparat medical pentru terapia cu lumină, a participat recent la cel de al 14 lea Congres Mondial de Estetică şi Medicină Anti-Aging (CMEMA) de la Monaco.

Informații

Fiind sub egida ştiinţifică a Societăţii Mondiale pentru Medicină Interdisciplinară Anti-Aging (WOISAM), Congresul Mondial de Medicină Estetică şi Anti-Aging şi-a marcat, în 2016, cea de a 14 a aniversare, cu un program avansat.

Principatul Monaco a fost, din nou, gazda evenimentului iar Aparatul Medical BIOPTRON pentru Terapia cu Lumină a fost, încă odată, atracţia principală.

În ultimii 14 ani, AMWC a jucat un rol cheie care stă la baza înţelegerii, la nivel mondial, a managementului Anti-Aging.

Misiunea continuă să fie foarte importantă în zilele noastre iar congresul din 2016 tratează tema prevenţiei eficiente a procesului de îmbătrânire prin abordări vaste şi variate în domeniul esteticii (dermatologie şi chirurgie) pentru aspectul exterior dar şi prin aplicarea metodelor medicinei anti-aging, precum BIOPTRON, pentru bună starea interioară şi exterioară.

Experţi - lideri de opinie în domeniile Dermatologiei Estetice, Chirurgiei Plastice şi Estetice şi Medicinei multudisciplinare de Prevenţie şi Anti-Aging au luat cuvântul la congresul din 2016 şi au discutat despre cum Terapia cu Lumină BIOPTRON poate reface vizibil strălucirea naturală a feţei, reduce decolorarea, îmbunătăţeşte textura pielii şi o netezeşte, pentru a trata ridurile – toate acestea din confortul casei dumneavoastră.

Profesionişti din întreaga lume folosesc BIOPTRON MedAll, BIOPTRON Pro 1 şi BIOPTRON 2 în clinicile de înfrumuseţare sau de tratamente anti-aging. Domnul Dr. Christian Deperdu, Dermatolog şi specialist în tratamente anti-aging în Beausoleil, Franţa; domnul Dr. Bogdan Dimitrie Niculae, Preşedintele Asociaţiei Anti-Aging din România şi Dermatolog Şef al Clinicilor Lasermed; doamna dr. Urszula Hura, Fondator al Centrului Medical Hura din Polonia, alături de numeroși alţi medici de renume, au confirmat eficienţa şi modalitatea simplă de a utiliza terapia cu lumină BIOPTRON, alături de alte tratamente anti-aging cunoscute.

Revoluţionarul aparat BIOPTRON pentru terapia cu lumină poate fi folosit după mezoterapie, injecţiile cu acid hialuronic, terapia cu PRP, lifting-ul facial cu mezoniţi sau procedurile de laser şi peeling. BIOPTRON poate fi folosit ca terapie complementară în tratamentele pentru păr sau post transplant de păr.

Pentru mai multe informaţii despre de ce BIOPTRON este un pionier în Anti-Aging, vă rugăm să accesaţi:www.bioptron.com/What-it-Treats/Anti-Aging.aspx.

Pentru a citi opinii profesionale suplimentare, ale unor experţi Anti-Aging independenţi, vă rugăm accesaţi: www.bioptron.com/Professionals/Doctors-Corner.aspx.